Általános szerződési feltételek

Üdvözlünk ajándékboltunk vásárlói között, arra kérünk az alábbi szerződési feltételeket figyelmesen olvasd át, sok hasznos és fontos információt tartalmaznak. Az alábbiakról lesz szó:

 • Szerződési feltételek
 • Fizetési lehetőségek
 • Garancia
 • Adatvédelem

Szerződési feltételek

A 45/2014. (II.26) kormányrendelet alapján a vásárlónak a megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik! A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát olyan termék esetében, mely nem előre legyártott, hanem személyre szabottan a fogyasztónak, az ő megrendelésére készült (pl. névlánc esetében). Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben át tudod utalni vagy a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját a futárnak. Át nem vett, visszaküldött csomag esetén a visszaszállítás díját a megrendelő viseli.

Fontos, hogy megőrizd a vásárlásról kiállított számlát, amit minden esetben a csomagban találsz. A számla egyben a garancialevél is.

Jelen dokumentum kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre és magyar nyelven íródik. A webáruház működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatos kérdésekben, elérhetőségeink valamelyikén állunk rendelkezésedre.
Jelen ÁSzF hatálya a szolgáltató weblapján és aldomainjein történő jogviszonyokra terjed ki.

A megkötendő szerződés írásban foglalt szerződésnek minősül, amely iktatásra kerül és utóbb hozzáférhető.
A szerződés megkötése magyar nyelven történik.

A szolgáltató:

 • Név: Kis Axinit Kft.
 • Székhely: 8500 Pápa, Nagyváradi u.61/a.
 • Levelezési cím: 8500 Pápa, Nagyváradi u.61/a.
 • Képviselő neve: Balatoni Mónika
 • Adószám: 12628421-2-19
 • Cégjegyzékszám: 19-09-505815
 • Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Intézet nyilvántartási száma: 3946/6/2014
 • Engedélyező hatóság: Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal, Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság, 1089 Budapest, Bláthy Ottó u.3-5.
 • Nemesfém kereskedelmi engedéllyel rendelkező cégek listája: http://mkeh.gov.hu/index.php?name=OE-eLibrary&file=download&keret=N&showheader=N&id=4470
 • Számlavezető pénzintézet : K&H Bank
 • Számlaszám: 10404845-48413273-00000000
 • E-mail cím: [email protected]
 • Telefonszám: 06-70-384-7099
 • Weboldal: www.kekkagyloajandek.hu

Fizetési lehetőségek

Postai utánvét – Utánvét esetén a termékek megrendelését követően azonnal megkezdjük a rendelés feldolgozását és a csomag postára adását. Ezen szállítási mód esetén a termékek postaköltséggel növelt ára a kézbesítéskor fizetendő.

Közvetlen banki átutalás – Átutalás esetén a megrendelést követően kérjük a termék árát az esetleges szállítási költséggel együtt cégünk számlaszámára átutalni vagy befizetni. Az utaláshoz szükséges számlaszám megtalálható a szolgáltató adatai között, de az első visszaigazoló email is tartalmazza ezt az információt. Utalás esetén a teljes összeg számlánkra való beérkezését követően kezdjük meg a rendelés feldolgozását és még a termékek postázása előtt is küldünk egy visszaigazolást.

Online bankkártyás fizetés (hamarosan) – Webáruházunk részére a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Elállás a vásárlástól

Cserelehetőség, visszavásárlás /elállási jog/ átvételtől számított 14 napon belül!

Ha bármilyen okból nem felel meg a termék amit megvásároltál, minél előbb jelezd felénk email-en.
A vásárlást követő 14 napon belül ki tudjuk cserélni vagy a termék árát visszautalni a megadott bankszámla számra.
Az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszajuttatásával kapcsolatban felmerült költségeket (postai költség) Te viseled. A termék árát 10 napon belül utaljuk vissza.
Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatod, amikor a terméket átvetted.
Fontos! A gravírozott termékekre az elállási jog és a cseregarancia nem gyakorolható.
Mindenképp szükséges hogy megőrizd a vásárlásról kiállított részletes számlát. A számla egyben a garancialevél is!

Így küldd vissza a terméket:

A megvásárolt terméket sérülésmentesen kell visszaküldeni címünkre (8500 Pápa, Nagyváradi u. 61/a). Kérjük, hogy ajánlott küldeményként add fel (és semmiképp ne utánvéttel, mert az így visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni)!
A termék esetleges hiányosságait és sérüléseit minden esetben megvizsgáljuk. A feladóvevényt őrizd meg.
A csomagban küldd el az eredeti számlát is.
A visszavásárlással kapcsolatban felmerülő csomagolási- és szállítási költségek a vevőt terhelik.

Csere:

Csere esetén újra add le rendelésedet és a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy “CSERE” lesz. Amint rendben átvettük a visszajuttatott terméket, már küldjük is a kívánt árut helyette. Ebben az esetben az árkülönbséget és az újboli szállítási költséget kell fizetned. Ha kedvezőbb árban lévő ékszert választasz, a különbözetet a cseretermék megrendelését követően visszautaljuk.

GARANCIA

Minden termékre, amennyiben gyártási hibás, 6 hónap garanciát vállalunk. Ez esetben küldd vissza a fenti címre és mi vállaljuk annak javítását vagy kicseréljük, illetve annak ellenértékét levásárolhatod áruházunkban. A garancia nem vonatkozik a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő hibákra. (Pl.: horpadás, szakadás, törés, ütésekből eredő karcolás)

A garanciális ügyintézéseknél minden esetben betartjuk a Fogyasztóvédelmi törvény vonatkozó rendelkezéseit.
A Te megrendelésednek, azaz velünk kötött szerződésednek teljesítése során a 17/1999. kormányrendeletnek megfelelően járunk el.

A szavatosságra vonatkozó vásárlási igényeket a 49/2003 (VII. 30.) GKM rendelet alapján rendezzük.

Adatvédelmi nyilatkozat

Fontosnak tartjuk a vásárlóink által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelmét, továbbá a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítását. A Kis Axinit Kft., mint adatkezelő, a látogatók személyes adatait bizalmasan, és a jogszabályokban előírtak szerint kezeli, biztosítja azok biztonságát, és az ehhez szükséges technikai feltételeket.
Regisztrációkor kizárólag a megrendeléshez és a belépéshez feltétlenül szükséges adatokat kérjük.
Adatszolgáltatásod önkéntes. Regisztrációd és ezzel együtt minden személyes adatod írásos kérés alapján bármikor töröljük.
Semmilyen körülmények között nem adunk ki harmadik félnek adatokat, kivéve amennyiben az a megrendelés teljesítéséhez (szállítás, fizetés) elengedhetetlenül szükséges.
Célunk az etikai normák betartása, valamint a vevőinkkel szembeni tisztességes magatartás megőrzése.